Bespaar water met de Upfall Shower

Bespaar water met de Upfall Shower. Duurzaam bouwen heeft naast energiebesparing, duurzame materialen, duurzaam slopen ook te maken met verantwoord omgaan met water (-gebruik). In Nederland verbruiken we gemiddeld 52 procent van het drinkwater per persoon per dag met douchen. Dit past niet in de trend van een duurzame samenleving. De Upfall shower is een spaardouche die 80% zuiniger is dan een normale douche. 

Waarom water besparen? Het zuiveren van grote hoeveelheden water, alsook het winnen van gas voor het verwarmen hiervan, is ontzettend slecht voor het milieu en dit droogt de aarde uit (co2 uitstoot en uitputting van het land).

Waarom water besparen? Waterschaarste is een wereldwijd probleem. De VN heeft voorspeld dat in 2025, 1/3 van de wereldbevolking zal lijden aan ernstige waterschaarste. Met de Upfall Shower kunt u én duurzaam bezig zijn én riant douchen. Terwijl u geniet van een heerlijke watermassa van 40 liter per minuut en weet dat u duurzamer bezig bent dan met een spaardouche. U gebruikt namelijk geen 40 liter, maar ongeveer 1-2 liter per minuut. Dat scheelt! Meer informatie vindt u op de website

Share

Laat wat van je horen

*